Сода

Сода

Здраво, дођите да консултујете наше производе!
 • Soda Ash

  Сода

  Назив производа: СОДА АСХ

  Уобичајена хемијска имена: сода пепео, натријум карбонат

  Хемијска породица: алкалије

  ЦАС број: 497-19-6

  Формула: На2ЦО3

  Насипна густина: 60 ​​лбс / кубичних стопа

  Тачка кључања: 854ºC

  Боја: бели кристални пудер

  Растворљивост у води: 17 г / 100 г Х2О на 25 ° ЦºC

  Стабилност: стабилна

 • Sodium Bicarbonate

  Натријум бикарбоната

  Имена синонима: Сода бикарбона, Натријум бикарбонат, карбонат натријум киселине

  Хемијска формула: НаХЦО

  Тежина млекула: 84.01

  ЦАС: 144-55-8

  ЕИНЕЦС: 205-633-8

  Тачка топљења: 270

  Тачка кључања: 851

  Растворљивост: Растворљиво у води, нерастворљиво у етанолу

  Густина: 2,16 г / цм

  Изглед: бели кристал или прозирни моноклинични кристал