Натријум сулфит

Натријум сулфит

Здраво, дођите да консултујете наше производе!
 • Sodium Sulfite

  Натријум сулфит

  Изглед и изглед: бели, моноклинични кристал или прах.

  ЦАС: 7757-83-7

  Тачка топљења (): 150 (разлагање губитака воде)

  Релативна густина (вода = 1): 2,63

  Молекулска формула: На2СО3

  Молекуларна тежина: 126,04 (252,04)

  Растворљивост: Растворљиво у води (67,8г / 100 мЛ (седам воде, 18 °В), нерастворљив у етанолу итд.