Натријум бромид

Натријум бромид

Здраво, дођите да консултујете наше производе!
 • Sodium Bromide

  Натријум бромид

  Енглески назив: Содиум Бромиде

  Остала имена: Натријум бромид, бромид, НаБр

  Хемијска формула: НаБр

  Молекуларна тежина: 102,89

  ЦАС број: 7647-15-6

  ЕИНЕЦС број: 231-599-9

  Растворљивост у води: 121г / 100мл / (100), 90,5г / 100мл (20) [3]

  С код: 2827510000

  Главни садржај: 45% течности; 98-99% чврсто

  Изглед: Бели кристални прах